بورک پنیر و جعفری
آموزش آشپزی

بورک پنیر و جعفری

264بازدید

بورک پنیر و جعفری

مواد لازم:

یوفکا :  2 عدد

شیر: 1/2 پیمانه

روغن مایع: 1/2 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد

پنیرفتا: 250 گرم

جعفری: 10 شاخه

زرده تخم مرغ + 1 قاشق شیر

کنجد مقداری

برگهای  جعفری رو ریز خرد کنید و با پنیر خرد شده مخلوط کنید

خمیر یوفکا رو باز کنید و به ده قسمت برش بدید

شیر + روغن+ یک عدد تخم مرغ رو با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست بشه

روی هر تکه خمیر با کمک برس مقداری از سس بمالید سعی کنید همه جای خمیر اغشته به سس بشه

تکه بعدی خمیر رو بزارید روش و دوباره از سس به روی خمیر بمالید ( دوتا خمیر روی هم)

حالا مقداری از پنیر رو بزارید روی خمیر و بپیچید

وقتی همه بورکها حاضر شد داخل سینی فر بچینید و روشون از مخلوط زده تخم مرغ و شیر بمالید و کنجد بپاشید

بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت تا وقتی که خوب سرخ و طلایی بشن

میتونید بورکها رو بعد از پیچیدن داخل فریز تا یک الی دو هفته نگهداری کنید هر وقت خواستید بپزید

نکات:

* من یوفکا رو به صورت برش خورده و اماده از فروشگاههای ترکی عربی به اسم Yufka  تهیه کردم.

* من بورکها رو دو مدل درست کردم و داخل نصفی از خمیر ها رو با مواد سیب زمینی پر کردم.

مواد لازم :

سیب زمینی اب پز:  2عدد

پیاز: نصف یک عدد

نعناع خشک: 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری

نمک

پیاز رو با مقداری روغن کمی سرخ کنید و بعد سیب زمینی های اب پز و له شده رو اضافه کنید همه ادویه ها رو اضافه و خوب مخلوط کنید و بزارید خنک بشه  .

بورک پنیر و جعفری

بورک پنیر و جعفری

بورک پنیر و جعفری

آموزش غذاهای ترکی

بورک پنیر و جعفری

منبع : یمه لیلر

نظر بدهید