طرز تهیه پیده قارچ
آموزش آشپزی

طرز تهیه پیده قارچ

230بازدید

طرز تهیه پیده قارچ

مواد لازم برای خمیر :

????1 لیوان شیر ولرم
????1 لیوان آب ولرم
????نصف لیوان روغن مایع
????10 گرم خمیر مایه فوری
????1 قاشق مرباخوری نمک
????1 قاشق غذاخوری شکر
????تا 5 لیوان آرد

برای توی خمیر :

????1 کیلوگرم قارچ
????2 عدد پیاز متوسط
????حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
????نمک و فلفل سیاه
????سوسیس خانگی یا گوشت چرخکرده(اختیاری)

برای روی مواد :

????1 تخم مرغ
????پنیر پیتزا(اختیاری)

طرز تهیه :

مواد توی خمیر رو تفت بدین.(اول پیازها، بعد گوشت چرخ کرده یا سوسیس، بعد قارچ)

آب ، شیر، شکر و خمیر مایه رو در یک ظرف بریزین و حدود 10 دقیقه صبر کنین تا پف کنه و خمیر مایه حل شه.بقیه موادو هم اضافه کنین و ورز بدین.خمیر خیلی نرمی میشه.بپوشونین و 1-2 ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق.

خمیر رو به توپهای به اندازه تخم مرغ تقسیم کنین و هر کدومو به شکل دایره باز کنین با وردنه، مواد رو روش بزارین و مثل شکل از اطراف به اندازه 1 سانتی متر به طرف داخل تا کنین، به اطراف خمیر، زرده تخم مرغ بمالین و بعد پیده هارو روی کاغذ روغنی بچینین و توی هرکدوم یدونه تخم مرغ بزارین(بشکنین) و روی تخم مرغ نمک و فلفل سیاه بریزین و اگه خواستین روی تخم مرغ هم پنیر پیتزا بریزین و در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شه.

 

نظر بدهید